Печелим Европейски проекти за да помагаме на любимия ни спорт.

Българската федерация по хокей на лед се бори за развитието на спорта по всякакъв начин. Екипът на Председателя Мартин Миланов не се оставя само на Държавната помощ, а работи упорито с международни организации и печели редица проекти.

мартин миланов

Един от тях е “iihf equipment support domestic development plan”, който включва 25 комплекта екипировка за деца и 130 броя стикове.  БФХЛ раздаде част от тях безвъзмездно на новооткрития и скорошен член на федерацията Балкан Ботевград, на церемония след празничния турнир по случай 3-ти март в зимния дворец на спорта.

мартин миланов

“Ще предоставим екипировка и в град Сливница на местния отбор деца, който от скоро тренира на тяхната малка открита пързалка. Ще помагаме по всякакъв начин на желаещите да развиват нашия спорт по цяла България”

Заяви Президента на БФХЛ Мартин Миланов пред журналисти.

мартин миланов

“Предстои ни среща на високо равнище в Международната федерация с комисията за развитие на хокея, където имаме големи шансове да спечелим още две международни програми на висока стойност и да обезпечим тренировъчен процес и през лятото за всички деца”.

Допълни Миланов.

мартин миланов

В следващия от десетките турнири през този сезон организирани от БФХЛ, ще бъдат раздадени още комплекти екипировка, като награди на децата, това ще стане на Международния турнир в памет на Георги Миланов на 18 март от 13:30 часа на пързалка Славия.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail